pag1.jpg
pag1.jpg
Luizenzakken met rits
Maak uw keuze:
LUIZENZAKKEN BESTELLEN
Bescherm jassen aan de schoolkapstok
of
Vraag een proefexemplaar op
HANDIG
ONDOORDRINGBAAR
VEILIG
MILIEUVRIENDELIJK
GEMAKKELIJK
HERKENBAAR
SPOTGOEDKOOP
DOELTREFFEND
STEVIG
EFFECTIEF
Hoofdluis ontdekt?
Wanneer op school of bij de kinderopvang hoofdluis wordt ontdekt, is het eigenlijk al te laat en is het een hele klus om die onaangename parasieten weer kwijt te raken.
 
Voorkom verspreiding.
Daarom moet voorkoming altijd op de eerste plaats staan. Een belangrijke rol speelt hierbij de gemeenschappelijke garderobe, waar jassen dicht tegen elkaar aan hangen en een luizenepidemie gemakkelijk kan ontstaan.
 
De LiceSafe®
De nieuwe LiceSafe® is ontwikkeld door de uitvinders van de bekende Luizenzakken® en biedt ultieme bescherming tegen hoofdluisverspreiding. De LiceSafe┬« overtreft qua effectiviteit en gebruiksgemak alle bestaande middelen en is daarnaast ook nog eens het goedkoopste duurzame product.
De Luizenzakken®  
Luizenzakken® worden de laatste jaren op duizenden Nederlandse basisscholen en kinderdagverblijven met groot succes ingezet bij de bestrijding van luisoverdracht. Met de luizenzakken staat u een effectief, gemakkelijk, veilig, milieuvriendelijk en goedkoop middel ter beschikking, waarmee de overdracht van luizen aan de kapstok voorgoed tot het verleden behoord.
 
Spotgoedkoop!
Niet geheel onbelangrijk ........ de prijs van de Luizenzakken® en de LiceSafe® is onvoorstelbaar laag. Beide producten zijn met afstand de voordeligste in zijn soort.
 
Luizenzakken bestellen.
Luizenzakken bestellen kunt u doen via een van onze websites. Luizenzakken met koord kunt u bestellen op www.luizenzakken.nl en luizenzakken bestellen met rits op www.licesafe.nl Natuurlijk kunt u naast luizenzakken bestellen op deze beide websites ook alles te weten komen over deze fantastische producten. U wordt volledig geinformeerd, u kunt op beide sites proefexemplaren bestellen en ook vindt u antwoorden op vaak gestelde vragen en vele reacties van gebruikers.