Antwoord op uw vragen!

ANTWOORD OP UW VRAGEN

Hoofdluis? Voorkom verspreiding!
Polypropeen
Beschermt de jassen van kinderen aan de schoolkapstok.
Wasbaar en goed ventilerend (voor vochtige jassen). Voldoende ruim (50x65cm) voor grotere kinderen.

Zie de veel gestelde vragen hieronder voor antwoord op uw vraag.


"Wat is de functie van de luizenzakken?"
"Wat kosten de luizenzakken?"
"Vanaf welk aantal kan ik de luizenzakken bestellen?"
"Waar kan ik de luizenzakken kopen?"
"Wanneer kan ik de luizenzakken in huis hebben?"
"Kan ik de luizenzakken ook wassen?"
"Kan ik de luizenzakken ook voorzien van een logo?"
"Kan ik een proefmonster ontvangen?"
"Wat is de levensduur van de luizenzakken?"
"Van welk materiaal zijn de luizenzakken gemaakt?"
"In welke kleuren zijn de luizenzakken beschikbaar?"
"Hoe herken ik mijn luizenzak aan de kapstok?"
"Hoe krijg ik de binnenzijde van mijn luizenzak luisvrij?"
"Heb ik garantie op de luizenzakken?"

 

 

[Vraag]: "Wat is de functie van de luizenzakken?"
Het middel luizenzakken is bedoeld ter voorkoming van besmetting met hoofdluis.  Om een hele school met niet besmette kinderen te behoeden voor dat ene, wel besmette, kind en daarmee het uitbreken van een epidemie tegen te gaan. De luizenzak werkt dus preventief. Wanneer een reeds besmet kind de luizenzak ook gebruikt zal de zak er inderdaad ook voor zorgen dat de luizen zich niet verder kunnen verspreiden en dat is mooi meegenomen.

[Vraag]:"Wat kosten de luizenzakken?"
De prijs van de luizenzakken is onvoorstelbaar laag en wordt nog lager wanneer het aantal dat u besteld hoger wordt. Het is dus voordeliger om op langere termijn te denken, dan diverse malen een kleine bestelling te plaatsen.  U bespaart hiermee ook op de verzendkosten. Een compleet overzicht van de gestaffelde prijzen vind u op de prijslijst die u hier kunt downloaden.

[Vraag]:"Vanaf welk aantal kan ik de luizenzakken bestellen?"
De luizenzakken zijn verpakt in units van 50 stuks per kleur. Ze kunnen dus al (onbedrukt en in 1 kleur)  vanaf  50 stuks geleverd worden. Wilt u beide kleuren bestellen komt u op een minimum van totaal 100 stuks.  Wanneer u de luizenzakken wilt laten voorzien van b.v. uw schoollogo of een andere eigen bedrukking (textiel / zeefdruk) kan dit vanaf 250 stuks.  In het laatste geval kunt u uiteraard ook groen en blauw combineren.

[Vraag]:"Waar kan ik de luizenzakken kopen?"
Luizenzakken.nl is een groothandel en levert voornamelijk aan bedrijven en instellingen als scholen, kinderopvang en tussenhandel.
Als partikulier kunt u o.a terecht bij www.luizenzakken.com
De luizenzakken zijn direct online te bestellen via deze internetsite. Ook kunt u een fax-bestelformulier downloaden of telefonisch contact opnemen en uw bestelling doorgeven aan een van onze verkopers.

[Vraag]: "Wanneer kan ik de luizenzakken in huis hebben?"
Wij streven er naar om de luizenzakken gedurende het hele jaar direct [dus uit voorraad] te kunnen leveren. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, worden de luizenzakken dus direct aan u verzonden. Wanneer u er de voorkeur aan geeft te betalen bij aflevering (levering onder rembours), wordt uw bestelling direct na ontvangst verzonden en kunt u ze overmorgen al in huis hebben.  Voor bedrukte luizenzakken geld een levertijd van circa 2 weken.

[Vraag]: "Kan ik de luizenzakken ook wassen?"
Ja, u kunt de luizenzakken op 30 graden wassen. De luizenzakken worden echter alleen gewassen wanneer ze vies zijn geworden. Uitdrukkelijk niet om luizen en/of neten te doden.

[Vraag]:"Kan ik de luizenzakken ook voorzien van een logo?"
De luizenzakken zijn standaard voorzien van het beeldmerk van Luizenzakken®  en van het witte label. Op het witte label wordt met een marker de naam van de gebruiker aangegeven.  Vanaf 250 stuks kunt u tegen een geringe meerprijs, de luizenzakken door ons laten voorzien van bijvoorbeeld het logo van uw school of instelling.

[Vraag]:"Kan ik een proefmonster ontvangen?"
Om te zien of de luizenzakken aan uw eisen voldoen, bieden wij u de mogelijkheid om, d.m.v. een speciaal bestelformulier, maximaal twee proefexempleren te bestellen. Naast de kosten van de luizenzakken, berekenen wij u hiervoor verzend- en administratiekosten ad € 6,55. Wanneer u naar aanleiding van de bemonstering een bestelling plaatst van minimaal 250 stuks, mag u deze kosten in mindering brengen op uw nota.

[Vraag]:"Wat is de levensduur van de luizenzakken?"
Zoals dit bij elk geconfectioneerd textielproduct het geval is, kunnen stiksels door belasting gaan scheuren, een ophanglus kan los raken en een koord kan zoek raken.  Al naar gelang de omzichtigheid van de gebruiker heeft de een hier al na 2 weken last van en duurt dit bij een ander vele maanden. Wanneer men zich strikt aan ons gebruiksadvies zou houden, kan een luizenzak een heel schooljaar mee. Wij weten echter uit ervaring dat het in de praktijk moeilijk realiseerbaar is om kleine kinderen het juiste gebruik consequent te laten doorvoeren en ouderlijk toezicht is ook moeilijk te optimaliseren. Met name het aan de haak laten hangen, terwijl de jas wordt ingevoerd of uitgenomen is een zeer veel voorkomende fout. Ook is het van groot belang dat er geen tassen of andere zaken in de luizenzak worden opgeborgen. De zakken zijn hier niet voor bedoeld.

U moet er dus mee rekenen dat een gescheurd naadje of een losgeraakte lus simpel kan worden gerepareerd of, indien u dit niet wenselijk vindt, dat af en toe een nieuw exemplaar moet worden verstrekt. Gelukkig zijn de luizenzakken spotgoedkoop en wij kunnen ons voorstellen dat ouders voor 99 cent niet achter de naaimachine willen gaan zitten.

Voor wat de duurzaamheid betreft moet u een redelijke prijs-kwaliteitverhouding in ogenschouw houden. Zorg in ieder geval dat u bij de aanschaf rekent met wat extra voorraad, zodat u bij beschadiging niet zonder komt te zitten.

[Vraag]:"Van welk materiaal zijn de luizenzakken gemaakt?"
De luizenzakken zijn gemaakt van
polypropeen (PP) materiaal. Dit materiaal is duurzaam, sterk, wasbaar en goed ventilerend voor (vochtige) jassen. Voor luizen is polypropeen ondoordringbaar. Het is bestand tegen bacteriegroei en wordt daarom ook veel gebruikt voor medische toepassingen. Dit materiaal kan eenvoudig gerecycleerd worden.

[Vraag:] "In welke kleuren zijn de luizenzakken beschikbaar?"
De luizenzakken zijn leverbaar in lime groen en een helderen blauwe kleur. Af en toe maken wij ook een speciale kleur, zoals roze.

[Vraag]: "Hoe herken ik mijn luizenzak aan de kapstok?"
De luizenzakken zijn aan de voorzijde voorzien van een groot en goed in het zicht aangebracht wit label.  Op het label kan een naam (of ander herkenningsteken) worden aangebracht met een marker of een watervaste stift. Op deze wijze kunnen zelfs  de kleinste kinderen hun eigen luizenzak goed herkennen.

[Vraag]: "Hoe krijg ik de binnenzijde van mijn luizenzak luisvrij?"
Het middel luizenzakken is bedoeld ter voorkoming van besmetting met hoofdluis. Om een hele school met niet besmette kinderen te behoeden voor dat ene, wel besmette, kind en daarmee het uitbreken van een epidemie tegen te gaan. De luizenzak werkt dus preventief.  Wanneer een reeds besmet kind de luizenzak ook gebruikt zal de zak er tevens voor zorgen dat de luizen zich niet verder kunnen verspreiden en dat is mooi meegenomen. Mocht een zak in aanraking zijn gekomen met een besmet kind dan raden wij u aan deze gedurende 1 week niet te gebruiken. Zonder bloed of huidschilfers gaan luizen binnen 3 dagen en neten binnen 5 dagen dood. Een nacht in de vriezer is ook afdoende.

[Vraag:] "Heb ik garantie op de luizenzakken?"
Uiteraard heeft u van ons de garantie dat de luizenzakken, indien nog ongebruikt, heel dienen te zijn. Wanneer u onder geleverde luizenzakken exemplaren tegenkomt met fabrikagefouten, worden deze tot 12 maanden na faktuurdatum direct en kosteloos voor nieuwe vervangen. Voor beschadigingen of slijtage aan luizenzakken welke is ontstaan door gebruik zijn wij niet aansprakelijk
.

 

Zit u met een andere vraag?     Laat het ons weten en klik 

<< hier >>